Yüksek hacimli 3D baskılar için tasarlanan Anycubic Wash & 3 Cure Max, güçlü UV LED sistemiyle etkili kürleme ve derin temizlik performansını bir arada sunar.
Anycubic Wash & 3 Cure Max - Yıkama ve Kürleme Cihazı
Ürün Açıklaması
TANIM
Anycubic Wash & 3 Cure Max, reçine baskılarınızı hızlı ve verimli bir şekilde temizleyip kürlemenizi sağlayan profesyonel bir çözümdür. 15.1L maksimum kürleme ve 20L kapasiteli temizleme hacmiyle büyük modeller için idealdir. Cihaz, alkol banyosu ve püskürtmeli yıkama sistemini bir arada sunarak baskı yüzeylerinde kalıntı bırakmadan derinlemesine temizlik sağlar. 20 adet 405nm UV LED ve esnek gooseneck aydınlatma sistemi, her açıdan homojen kürleme imkânı tanır. Dokunmatik kontrol paneli sayesinde 0.5–42.5 dakika arası esnek zaman ayarı yapılabilir. Geniş hacimli, kapalı sistem tasarımı hem güvenlik hem de kullanım kolaylığı sunar.
PAKET İÇERİĞİ:
1 Adet : Anycubic Wash & 3 Cure Max - Yıkama ve Kürleme Cihazı
Anycubic Wash & 3 Cure Max - Yıkama ve Kürleme Cihazı TEMEL ÖZELLİKLERİ:
Distribütör Garantili : GENİX TEKNOLOJİ LTD. ŞTİ.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.